logo

Argos, meer dan specialist in smeermiddelen

Het Argos productassortiment bestaat uit meer dan alleen smeermiddelen. Bij de officiële Argos distributeurs kunt u ook terecht voor brandstoffen, AdBlue en tankinstallaties voor uw wagen- of machinepark.

De Argos distributeurs leveren sinds jaar en dag motorbrandstoffen en AdBlue aan een brede groep bedrijven met een eigen thuistankinstallatie, op werklocatie(s) onderweg en aan tankstations. Zij leveren uitsluitend kwaliteitsbrandstoffen van Argos tegen marktconforme prijzen en met de beste service.

Door heel Nederland

Werkt u vaak op locatie doorheen heel Nederland of heeft u meerdere vestigingen? Het logistieke apparaat van de Argos distributeurs is zo ingericht dat zij brandstof kunnen leveren door heel Nederland. Bovendien hoeft u nergens naar om te kijken: alle leveranties in heel Nederland worden volledig gecoördineerd en gefactureerd door uw regionale Argos distributeur.

Van mobiele opslagtank tot ondergrondse tankinstallatie
De Argos distributeurs kunnen u vakkundig advies geven met betrekking tot de juiste tankinstallatie voor uw bedrijf. Zij helpen u graag met onder andere:

  • Mobiele opslagtanks (zogenaamde IBC's)
  • Bovengrondse tanks in staal of kunststof
  • Ondergrondse opslagtanks
  • Pompen en tankinstallaties
  • Volledige afwerking en installatie volgens KIWA-regelgeving

Zij begeleiden u vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering van uw opslagtank of thuistankinstallatie. Hierbij werken zij uitsluitend samen met KIWA gecertificeerde installatiebedrijven.

Kortom, met een uitgekiend pakket aan kwaliteitsproducten en -diensten houden zij uw machine- en wagenpark draaiende. Dag in, dag uit.