logo

Officiële Argos distributeurs

Argos gelooft sterk in de kracht van regionaal actieve bedrijven en de directe aanwezigheid die zij hebben in hun werkgebied. Daarom worden Argos Oil smeermiddelen op de markt gebracht door 2 servicegerichte olieleveranciers, namelijk GP Groot brandstoffen en oliehandel B.V. uit Heiloo en Van Kessel Olie B.V. uit Milheeze. Allebei beschikken zij over jarenlange ervaring in de distributie en klantondersteuning van olieproducten. Bovendien zijn hun medewerkers vertrouwd met alle ins-en-outs van Argos Oil smeermiddelen.

GP Groot brandstoffen- en oliehandel B.V.

GP Groot is sinds 1917 actief als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en exploitant van tankstations. Daarnaast is GP Groot actief op de werkterreinen infra en engineering en inzameling en recycling. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijvengroep die opereert in Noord-Holland en Noord-Nederland (hoofdzakelijk ten noorden van de A12 Den Haag - Utrecht - Arnhem). Dagelijks zetten meer dan 750 medewerkers zich in om waar te maken waar het geel-rode logo van GP Groot voor staat: betrouwbare en veelzijdige dienstverlening, met oog en hart voor de omgeving.

Van Kessel Olie B.V.

Van Kessel Olie is sinds 1921 actief als leverancier van o.a. brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt. Dat heeft vandaag geresulteerd in een bedrijf dat een top-10 speler is in de oliesector met een veelzijdig productassortiment en een sterke technische ondersteuning. Daarnaast is Van Kessel Olie nog steeds een familiebedrijf met een hecht team van 70 medewerkers waarbij klanttevredenheid centraal staat in de dienstverlening. Van Kessel Olie is voornamelijk actief ten zuiden van de A12 Den Haag - Utrecht - Arnhem.

GP Groot brandstoffen- en oliehandel B.V.
Vennewatersweg 2B
1852 PT Heiloo

T 088-472 03 00
F 072-531 13 99
E sales@gpgroot.nl

www.gpgroot.nl

Logo_GP_Groot_2017.png

Van Kessel Olie B.V.
Milheesestraat 19
5763 AD Milheeze

T 0492-34 12 21
F 0492-34 36 64
E verkoop@vankesselolie.nl

www.vankesselolie.nl

VKO_logo_FCkleuren.jpg