logo

Argos distributeur GP Groot wint de Gezond Transportprijs 2013

13-12-2013  |  Argos distributeur GP Groot heeft de Gezond Transportprijs 2013 gewonnen. Deze prijs beloont bedrijven met een goed beleid en/of goede praktijken op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie voor hun inspanningen. De jury beoordeelde dat: “de totale organisatie van GP Groot B.V. (directie, management, OR, medewerkers, en ook materieel en huisvesting) een intrinsieke verbetergerichtheid uitstraalt. Het is een zeer mens- en ontwikkelgericht bedrijf. Als voorbeeld gaven zij het feit dat een stagiair van de Hogeschool Utrecht meerijdt met de chauffeurs om de veiligheid onderweg in kaart te brengen en op een hoger niveau te krijgen.”

Het behalen van deze prijs is alleen mogelijk dankzij de inzet van alle collega’s”, aldus Wim Horeman, directeur GP Groot inzameling en recycling na het winnen van de Gezond Transportprijs 2013, categorie MKB Grootbedrijf. “Want juist de uitvoering en handhaving op de werkvloer is van doorslaggevend belang.

De Gezond Transportprijs is een initiatief van Gezond Transport, de arbodienst voor arbo- en verzuimspecialisten in transport en logistiek in Nederland. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt.

GP Groot is sinds 1932 actief als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en exploitant van tankstations. Per 11 november jl. is GP Groot de officiële distributeur van Argos olieproducten in Noord-Holland en Noord-Nederland (hoofdzakelijk ten noorden van de A12 Den Haag - Utrecht - Arnhem). Daarnaast is GP Groot actief op de werkterreinen infra en engineering en inzameling en recycling. Voor meer informatie, zie www.gpgroot.nl.

Terug naar overzicht