logo

Argos distributeurs staan op Maintenance NEXT vakbeurs in Rotterdam

18-02-2015  |  Van 21 tot en met 23 april 2015 zal Argos Supreme aanwezig zijn op de Maintenance NEXT vakbeurs. Dit evenement vindt plaats in Ahoy Rotterdam en richt zich op professionals uit de onderhoudsindustrie. Argos Supreme smeermiddelen zal op stand 5205 vertegenwoordigd worden door haar officiële distributeurs Van Kessel Olie uit Milheeze en GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo.

Een bezoek aan Maintenance NEXT is interessant voor iedereen die professioneel betrokken is bij onderhoud, renovatie of reparatie van industriële installaties en machines. Gedurende drie dagen zal Ahoy Rotterdam volledig in het teken staan van onderhoudsoplossingen en technologische producten die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en toekomstige ontwikkelingen.

Dat sluit goed aan bij het assortiment industriële smeermiddelen van Argos. Argos Supreme oliën en vetten kenmerken zich door strenge specificaties, een brede inzetbaarheid (minder producten voor meerdere toepassingen) en een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien staan de officiële Argos distributeurs steeds voor u klaar met productadvies en technische ondersteuning.

Komt u ook naar dé onderhoudsvakbeurs van Nederland op 21, 22 en 23 april 2015 in Ahoy Rotterdam? Dan nodigen wij u alvast graag uit voor een korte kennismaking op standnummer 5205!

Voor meer informatie, kijk op www.maintenancenext.nl.
Een bezoek aan Maintenance NEXT is kosteloos als u zich vooraf registreert.

Terug naar overzicht