logo

De vernieuwde autoreinigingsproducten van Argos Oil

29-03-2018  | U kent Argos Oil wellicht vooral van de smeermiddelen maar wist u dat wij ook over een ruim assortiment autoreinigingsproducten beschikken? Deze productlijn heeft onlangs een update ondergaan. Enkele producten zijn verbeterd, een aantal benamingen zijn gewijzigd en nieuwe producten zijn aan het assortiment toegevoegd. Het vernieuwde assortiment autoreinigingsproducten van Argos Oil bestaat vanaf heden uit de volgende producten:

Argos Oil Alu-Cleaner 650
Deze allround-reiniger verwijdert kalk, vet, vuil en ijzer aanslag op muren, ramen, carwashmachines, carwash borstels en carwash vloeren. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Argos Oil Alu-Cleaner 1000
Deze aluminiumreiniger is uitstekend geschikt voor het reinigen van aluminium in talloze toepassingen zoals bv. velgen en plaatmateriaal. Dit product verwijdert corrosie-, kalk- en silicaat-aanslag maar ook allerlei straat- en verkeersvuil zoals koolstofaanslag, uitlaatgassen, olie, etc. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Argos Oil Shampoo-Foam Cleaner 225
Dit sterk alkalisch reinigingsmiddel kan gebruikt worden als shampoo en als schuimreiniger in alle soorten schuimapparatuur. Dit product verwijdert allerlei straat- en verkeersvuil zoals koolstofaanslag, uitlaatgassen, olie, etc. van lakken, zeilen, kunststoffen en plaatmaterialen (bij regelmatig gebruik zelfs zonder te borstelen). Aanlengen met water vóór gebruik. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Argos Oil Foam-Cleaner Organic
Deze sterk alkalische schuimreiniger kan gebruikt worden voor het reinigen en ontvetten op plaatsen waar hygiëne cruciaal is, zoals in de voedselverwerkende industrie, veestallen, etc. Argos Oil FOAM–CLEANER ORGANIC reinigt en ontvet in de diepte, beperkt het slipgevaar op bv. vloeren en verwijdert allerlei straat- en verkeersvuil zoals, koolstofaanslag, uitlaatgassen, olie, etc. van lakken, zeilen, kunststoffen en plaatmaterialen (bij regelmatig gebruik zelfs zonder te borstelen). Dit product kan toegepast worden in alle soorten schuimapparatuur en in hoge druk reinigers. Aanlengen met water vóór gebruik. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Argos Oil Carwax BR30 (nieuw)
Deze carwax is een klassieke wax. Het zorgt voor een goede droging, conservering en glans aan de carrosserie. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Argos Oil Screenwash -20°C Ready-to-use
Deze krachtige ruitensproeier antivries op basis van biologische grondstoffen en ethanol biedt een vriesbescherming tot -20°C. Dit product is onschadelijk voor autolakken en polycarbonaten. Deze ruitensproeier antivries is geschikt voor ruitensproeiersystemen van alle grote Europese autofabrikanten. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Argos Oil Screenwash -15°C Ready-to-use PC
Deze ruitensproeier antivries is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van polycarbonaat autolampen maar is ook geschikt voor glas. Bovendien is dit product biologisch afbreekbaar en door haar lage vlampunt is opslag volgens PGS 15 niet vereist.

Argos Oil SCREENWASH -15°C READY-TO-USE PC verwijdert efficiënt vet en vuil, laat geen strepen na, is onschadelijk voor rubbers en autolakken, en biedt een vriesbescherming tot -15°C. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Argos Oil Screenwash Concentrate
Dit hoogwaardig ruitensproeier antivries concentraat op basis van biologische grondstoffen is een zeer effectief reinigingsmiddel voor ruiten en autolampen. Daarnaast voorkomt dit product bevriezing van het volledige ruitensproeiersysteem (raadpleeg het productblad voor de vriesbescherming per mengverhouding). Bovendien wordt door toevoeging van glycol herbevriezing van de autoruit voorkomen. Download hier het product- en veiligheidsblad.

Meer weten over de reinigingsproducten van Argos Oil? Neem dan contact op met de Argos Oil specialist in uw regio.

Terug naar overzicht