logo

Introductie nieuwe Argos food grade smeermiddelen op Maintenance NEXT

25-03-2015  |  OPTIFOOD: dat is de naam van de nieuwe food grade smeermiddelen van Argos. Onder deze naam introduceert Argos Supreme 4 smeeroliën, 1 vet en 4 spuitbussen die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in de voedingsindustrie. Alle Supreme Optifood smeermiddelen zijn geregistreerd volgens NSF, Kosher en Halal (spuitbussen enkel NSF) waardoor ze geschikt zijn voor incidenteel contact met levensmiddelen, agrarische producten, farmaceutische producten en textiel.

Bekijk hier alle Argos Optifood producten

De voedingssector hanteert strenge normen en voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Daarom bieden Argos Optifood smeermiddelen een optimale bescherming tegen slijtage, frictie, corrosie en oxidatie, en zijn onze producten verdraagzaam met alle gangbare rubbers en ander afsluitingsmaterialen. En door hun NSF, Halal en Kosher registraties voldoen Optifood producten aan alle eisen m.b.t. voedselveiligheid.

Meer weten over Supreme OPTIFOOD?
Raadpleeg dan een officiële Argos distributeur of kom naar de Maintenance NEXT vakbeurs op 21, 22 en 23 april 2015 in Ahoy Rotterdam. Op standnummer 5205 beantwoorden wij graag al uw vragen over de nieuwe Argos Optifood producten. Een bezoek aan Maintenance NEXT is kosteloos als u zich vooraf registreert.

Terug naar overzicht