logo

Nieuwe Supreme smeermiddelen voor CVT en DSG transmissies

02-04-2014  |  Argos heeft 2 nieuwe automatische transmissie oliën voor personenwagens gelanceerd, namelijk de Supreme MATIC CVT en de Supreme MATIC DSG.

Supreme MATIC CVT is bestemd voor Continu Variabele Transmissies met stalen duwbanden of kettingen. De speciale samenstelling van deze olie maakt zeer soepel schakelen zonder trillingen mogelijk. Dit veelzijdige product kan gebruikt worden in de nieuwste CVT transmissies van een groot aantal Europese en Japanse fabrikanten.

Bekijk hier de specificaties en productblad van Supreme MATIC CVT

Supreme MATIC DSG is een volsynthetische olie die specifiek is ontwikkeld voor automatische transmissies uitgevoerd met dubbelkoppeling transmissie. Deze hoogwaardige olie is met name geschikt voor de Direct Shift Gearbox (DSG) van de VAG groep (m.u.v. type 0AM, 02M, 02Q en 02S met droge koppeling), de 6-traps transmissies van Chrysler, Ford, Mitsubishi en Volvo, en voor de 7-traps transmissies van BMW.

Bekijk hier de specificaties en productblad van Supreme MATIC DSG

Beide producten zijn zeer breed inzetbaar en specifiek ontwikkeld voor (universele) garagebedrijven met een gevarieerd wagenpark. Supreme MATIC CVT en Supreme MATIC DSG zijn vanaf heden verkrijgbaar in verschillende verpakkingen bij de Officiële Argos distributeurs.

Terug naar overzicht