logo

Registreer hier gratis voor de Maintenance NEXT vakbeurs

27-03-2017  |  Van 11 t.e.m. 13 april 2017 vindt in Rotterdam Ahoy Maintenance NEXT plaats, dé belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Hier komt de hele sector drie dagen bijeen met als doel het Nederlandse installatiepark zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Maintenance NEXT is niet alleen de broedplaats voor innovaties van slimme onderhoudsoplossingen, maar ook het platform voor het delen van kennis en ervaring op het gebied van asset management. Argos Oil smeermiddelen zal op Maintenance NEXT vertegenwoordigd worden door haar officiële partners Van Kessel Olie uit Milheeze en GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo.

Kennis moet je onderhouden: registreer nu gratis voor Maintenace NEXT
Een bezoek aan Maintenance NEXT is kosteloos. Via deze link kunt u zich eenvoudig online registreren. Na het doorlopen van de registratie ontvangt u per e-mail uw digitale toegangsbewijs. Print deze uit en neem de afdruk mee naar de beurs. Op vertoon van uw toegangsbewijs bij de ingang ontvangt u een persoonlijke bezoekersbadge.

Openingstijden:
Dinsdag 11 april         10:00 - 18:00 uur
Woensdag 12 april      10:00 - 18:00 uur
Donderdag 13 april     10:00 - 22:00 uur

Locatie:
Rotterdam Ahoy, Hal 2 t/m 6, Ahoyweg 10 te Rotterdam

Op www.maintenancenext.nl vindt u een overzicht van alle exposanten en het actuele programma. 

Komt u ook naar dé onderhoudsvakbeurs van Nederland? Dan nodigen wij u alvast graag uit voor een korte kennismaking op onze Argos Oil standnr. 4.107!

Terug naar overzicht