logo

Schoon, schoner, schoonst: nieuwe reinigers en ontvetters van Argos

03-11-2015  |  Ter aanvulling op haar uitgebreide smeermiddelen assortiment, brengt Argos Supreme nu ook een pakket reinigingsmiddelen en ontvetters op de markt. Dit pakket omvat zowel producten voor wasplaatsen als voor industriële toepassingen. Op deze manier wil Argos een totaalpakket bieden aan garagebedrijven, werkplaatsen en bedrijven die zelf onderhoud uitvoeren aan hun machinepark. 

Overzicht Argos Supreme reinigingsmiddelen en ontvetters:
 
Supreme SHAMPOO-FOAM CLEANER
Dit sterk alkalisch reinigingsmiddel kan gebruikt worden als shampoo en als schuimreiniger in alle soorten schuimapparatuur.
Lees meer.

Supreme FOAM-CLEANER ORGANIC
Deze sterk alkalische schuimreiniger kan gebruikt worden voor het reinigen en ontvetten op plaatsen waar hygiëne cruciaal is, zoals in de voedselverwerkende industrie, veestallen, etc. Dit product kan toegepast worden in alle soorten schuimapparatuur en in hogedruk reinigers.
Lees meer.

Supreme ALU-CLEANER
Deze aluminiumreiniger is uitstekend geschikt voor het reinigen van aluminium in talloze toepassingen zoals bv. velgen en plaatmateriaal.
Lees meer.

Supreme BRAKE CLEANER
Dit krachtige reinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen en ontvetten van rem- en koppelingsonderdelen, machines, mechanische onderdelen, elektrische motoren, mechanisch precisiegereedschap, fiets- en motorkettingen, elektrische schakelkasten, enz.
Lees meer.

Supreme DEGREASER
Deze krachtige, geconcentreerde koud ontvetter is uitstekend geschikt voor het efficiënt verwijderen van paraffinewas, olieachtige en vette verontreinigingen. Deze ontvetter kan zowel met lagedruk nevel-spuitinstallaties als met borstels in ontvetterinstallaties gebruikt worden.
Lees meer.

Supreme DEGREASER BIO
Deze zeer actieve biologisch afbreekbare reiniger en ontvetter verwijdert snel en grondig vet, olie en andere vervuilingen Dit product kan gebruikt worden in hogedruk reinigers, in nevelapparatuur of handmatig, zowel met koud- als met warm water.
Lees meer.


Meer weten over toepassingen, verpakkingen en voorwaarden?
Stel dan uw vraag of neem contact op met de officiële Argos distributeur in uw regio. Zij adviseren u graag vrijblijvend over het beste en meest voordelige product voor uw specifieke situatie!

Terug naar overzicht