logo

Vacature Accountmanager Transport / Aannemerij / Loonwerk (m/v)

01-02-2017  |  Van Kessel Olie B.V. is een zelfstandige handelsonderneming in Argos smeermiddelen en brandstoffen. Met 78 medewerkers, een wagenpark van 24 tankwagens en 28 tankstations in eigen beheer, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze (nabij Helmond) leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan zakelijke relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, loonwerk, bouw & infra, industrie, garagebedrijven en tankstations. Een belangrijke factor daarbij is ons officiële samenwerkingsverband voor Argos smeermiddelen en Argos tankstations in Zuid-Nederland.
 
Voor de uitbreiding van ons verkoopteam in de regio Brabant, Zuid-Gelderland en Limburg zoeken wij een kandidaat voor de functie van Accountmanager Transport / Aannemerij / Loonwerk (m/v).

Wij zoeken een nieuwe collega die zowel klantbeheer als het acquireren van nieuwe relaties in de vingers heeft. Het accent ligt hierbij duidelijk op het werven van nieuwe relaties met een thuistankinstallatie en met een werkplaats voor het  onderhoud van het wagen/machinepark.

Jouw doelstellingen zijn uitdagend, de werkomgeving is daar op ingericht. Om jouw doelen te bereiken krijg je ondersteuning vanuit de commerciële- en de technische binnendienst. Je rapporteert aan de Operationeel Manager Verkoop. Er wordt van jou verwacht dat je zelf initiatieven neemt om succesvol te zijn. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopresultaten in jouw rayon.

We zoeken dan ook een accountmanager die inmiddels het klappen van de zweep kent. Die de valkuilen van zelfstandig werken onderkent en weet hoe je daar mee om moet gaan. En bovenal: je moet een drive tot scoren hebben, positief kunnen omgaan met de tegenslagen die acquisitie met zich meebrengt en het leuk vinden om iedere dag weer die uitdaging aan te gaan.

Jouw commerciële vaardigheden zijn zeker zo belangrijk als jouw kennis van techniek. We verwachten dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in een commerciële functie in de Business-to-Business markt.

Interesse? Stuur dan een reactie met jouw motivatie waarom deze uitdaging bij jou past, en jouw cv, naar:

Van Kessel Olie B.V.
T.a.v. personeelszaken
Milheesestraat 19
5763 AD  Milheeze
personeelszaken@vankesselolie.nl

Terug naar overzicht