logo

Compressorolie

Luchtgereedschap olie

Compressorolie

COMPRESSOR P 68, 100, 150

Deze compressorolie wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren en voor de druppelsmering van schottencompressoren. Deze compressorolie heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit kan veelal overgegaan worden op langere verversingstermijnen.

Argos Oil COMPRESSOR P is verkrijgbaar met een viscositeit van 68, 100 en 150.

COMPRESSOR VR 46, 68

Deze compressorolie is speciaal ontwikkeld voor de smering van schroef- en schottenluchtcompressoren. Dit product heeft zeer goede anti-slijtage eigenschappen en een uitstekende oxidatiestabiliteit.

Argos Oil COMPRESSOR VR is verkrijgbaar met een viscositeit van 46 en 68.

COMPRESSOR DE 100, 150
Deze synthetische compressorolie kan gebruikt worden voor de smering van zuiger-, schotten- en schroefluchtcompressoren met extreem hoge drukken en zeer uiteenlopende temperaturen (-15°C tot +210°C) alsook voor vacuümpompen. Door gebruik te maken van hoogwaardige additieven heeft deze olie uitstekende reinigende eigenschappen en een sterk waterafscheidend vermogen. Bij het eerste gebruik van Argos Oil COMPRESSOR DE wordt spoelen van de compressor of vacuümpomp aanbevolen.

Argos Oil COMPRESSOR DE is verkrijgbaar met een viscositeit van 100 en 150.

Luchtgereedschap olie

PNEUMATIC 32

Deze olie is geschikt als nevelsmeringsolie voor pneumatische werktuigen zoals sloophamers, boormachines, luchthamers en pneumatische heiblokken. Deze olie biedt een goede bescherming tegen corrosie van ferro- en non-ferrometalen, een uitstekende weerstand tegen hoge druk en schokbelasting en beschermt rubber en kunststof onderdelen tegen aantastingen.

Specificaties:

ISO 6743-11 Class LP
DIN 51502 D

Vacuumpompolie

VACUUMPUMP OIL 46, 68, 100, 220

Deze hoogwaardige EP hydraulische olie is zowel geschikt voor zwaar belaste hydraulische installaties, als voor licht belaste tandwieloverbrengingen en lagers. Tevens is deze olie zeer geschikt als circulatiesmering voor vacuümpompen en algemene machinesmering (met uitzondering van turbines). Deze olie mag niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.

Argos Oil VACUUMPUMP OIL is verkrijgbaar met een viscositeit van 46, 68, 100 en 220.